Varkaudessa huikea jalkapalloviikko – Antin leiri ja hyväntekeväisyyspäivä

Viime viikon torstaina ja perjantaina järjestettiin WJK:n kanssa maalivahti- ja maalintekoleiri Keskuskentän loistavissa olosuhteissa. Antin vetämissä treeneissä ohjelmassa oli maalivahtien fyysinen harjoittelu, tekniikoiden harjoittelua ja maalivahtien toimintaa pelitilanteissa. Jari Karjalaisen vetämissä maalintekotreeneissä harjoittelimme jalkapallokoordinaatioita pallon kanssa, viimeistely-, kuljetus- ja harhautustekniikoita sekä teknistaktisista konsepteista: viimeistely ja ohittaminen.

Leirin jatkoksi lauantaina järjestettiin WJK-päivän yhteydessä Antti Niemi All Stars – Varkaus All Stars (WL105) – hyväntekeväisyysottelu, ja illalla ravintola Next Stepissä hyväntekeväisyyskonsertti Antti Niemen The Taustabändin esiintyessä salin täyteiselle yleisölle.

Jos oli futiskentällä tähtiloistoa molempien joukkueiden kokoonpanoissa, niin sitä samaa nähtiin illalla Nekkarissa. Antin, Hessun ja Hannun bändin vakiokokoonpanon lisäksi lavalla lauloivat ja kitarassa taituroivat Saku Kuosmanen ja Antti Miettinen.

Suuret kiitokset huikeiden tapahtumien mahdollistamisesta WJK:lle, pääyhteistyökumppaneille Warkauden Lehti, Next Step, Varkauden kaupunki, Hotel Oscar, Harri’s Food Factory, Nordic Power Service sekä muille yhteistyökumppaneille. Ja teille kaikille, suurelle yleisölle, jotka osallistuitte hyväntekeväisyyteen saapumalla Keskuskentälle seuraamaan ottelua ja Antin bändin esiintymistä Nekkarissa.

Edellinen
Edellinen

Riven Vesileppis-leiri sai taas juniorit liikkeelle

Seuraava
Seuraava

Antti Niemi Volos FC:n valmennustiimiin