Valmentajakoulutusta ja tilAika-alueiden workshop

Huikea viikonloppu takana valmentajakoulutuksen merkeissä.  Lauantaina ohjelmassa oli TPK:n pelitavan koulutus #1 (avaaminen ja prässääminen), ja tuttuun tapaan koulutuksessa mukana olleet valmentajat pääsivät itse vetämään mallitreenejä sekä TPK:n junioreille, että miesten joukkueen pelaajille. 

Oli ilo jälleen kerran seurata sekä valmentajien että pelaajien nopeaa kehittymistä päivän teemojen ympärillä, samalla tavoin kuten aiemmin viime vuonna järjestetyissä koulutustapahtumissa . Lämpimät kiitokset TPK:lle tapahtuman järjestelyistä, valmennustiimeille aktiivisesta osallistumisesta koulutus- ja harjoitustapahtumissa sekä pelaajille keskittyneestä ja yritteliäästä harjoittelusta mallitreenien aikana.  Seuran pelitapakoulutukset jatkuvat vielä kevään aikana kahdella eri tapahtumalla.

Sunnuntaina järjestimme tilAika-alueiden (Varsinais-Suomi, Pirkanmaa ja Uusimaa) valmennuksen kehityspalaverin hioaksemme teknistaktisen valmennuksen opetustavoitteita ja harjoitteiden sisältöjä pelaajien yksilövalmennukseen. Aamupäivän workshopin jälkeen vedimme pienryhmätreenit FC Interin P10-pelaajille Impivaaran hallissa, jolloin pääsimme testaamaan käytännössä tehtyjen kehitystoimenpiteiden siirtovaikutusta pelaajien kehittymiseen yhden treenitapahtuman aikana.  Ja hyvinhän se sujui, kun paikalla oli oppimishaluisia ja -kykyisiä pelaajia – kiitos pojat vielä kerran ja tsemppiä treeneihin & peleihin. 

Tulevaisuudessa järjestämme Varsinais-Suomen alueella lisää yksilövalmennusta tarjoten mahdollisuuksia eri seuroille, joukkueille ja yksittäisille pelaajille.  


Edellinen
Edellinen

tilAika - Antti Niemen maalivahti- ja maalintekoleirit jatkuvat Varkaudessa ja Ulvilassa!

Seuraava
Seuraava

KuPS:n Banzai-leirin treeni-iloa ja valmentajakoulutusta huippuolosuhteissa