tilAika-talvilomaleireillä treeni-intoa ja oppimisen iloa kumppaniseurojen kanssa

Helsingin kolmen päivän talvilomaleirillä harjoittelimme kausisuunnitelmamme mukaisesti pelaajien kanssa puolustamista kolmessa ikäluokkaryhmässä, ja Raisiossa järjestettiin Huuhkaja-legenda Antti Niemen johdolla maalivahti- ja maalintekoleiri, jolle on luvassa myös jatkoa huhtikuussa ⚽😃👍.

Haluamme osoittaa suuret kiitokset Raision LähiTapiola Areenan leirijärjestelyistä yhteistyöseuroillemme RaiFulle ja TPK:lle, Kalle Parkkarille ja Ville Koskiselle, sekä Helsingin että Raision leirien lasten ja nuorten huippuvalmentajille.

tilAika Pirkanmaan valmennustiimi on tällä viikolla ollut mukana TPV:n järjestämällä Talvitaitoleirillä Pirkkahallissa. Leirillä pelaajat on jaettu ikä- ja taitotason mukaan pienryhmiin ja harjoittelussa on hyödynnetty pienpelejä tilAika-metodin mukaisesti. Leiri jatkuu vielä torstaihin asti.

Maanantaina Kimmo ja Miikka kävivät leirin jälkeen vielä Kangasalan jalkapallohallissa pitämässä pienryhmäharjoitukset PJK:n poika- ja tyttöpelaajille. Yli 30 uutta eri Pirkanmaan seurojen pelaajaa on tällä viikolla päässyt tutustumaan tilAika-metodin mukaiseen harjoitteluun, mahtavaa!  Suuret kiitokset yhteistyöstä TPV:lle ja PJK:lle, seuroille ja mukana olleille valmentajille - tästä on hienoa jatkaa yhteistyön kehittämistä.

Lisätietoa tulossa myös pian aluetiimien maaliskuun yksilövalmennuksesta Turussa, Tampereella ja Espoossa. Jalkapalloleirien ja viikoittaisten pienryhmissä tapahtuvien yksilövalmennuksiemme tavoitteena on kehittää pelaajia pitkäjänteisellä, suunnitelmallisella yhteistyöllä huolellisesti rakennettujen kausi- ja jaksosuunnitelmien kautta.  Pohjalla on yli kolmen vuoden käyttökokemus vastaavanlaisesta valmennuksesta 2014-2007-ikäluokissa, ja jatkuvan kehittämisen prosessi tilAika-metodin luomiseksi auttamaan pelaajia loistamaan hyökkäyksen ja puolustamisen tila-aikahaasteissa. 




Edellinen
Edellinen

KuPS:n Banzai-leirin treeni-iloa ja valmentajakoulutusta huippuolosuhteissa

Seuraava
Seuraava

tilAika - Antti Niemen maalivahti- ja maalintekoleiri