tilAika ja MakeMind yhteistyöhön!

tilAika Oy on erittäin innoissaan yhteistyön aloittamisesta MakeMindin Anna Auvisen ja Laura Hyvösen kanssa. tilAika Oy:n ja Makemindin kumppanuus täydentää tilAika Oy:n palvelutarjontaamme kokonaisvaltaisessa valmennuksessa psykososiaalisen valmennuksen osa-alueella. Olemme vakuuttuneita siitä, että yhteistyön avulla voimme räätälöidä pelaajille, seuroille ja muille yhteistyötahoille yhä monipuolisempia palveluita, jotka auttavat ja tukevat heitä saavuttamaan asettamiaan tavoitteitaan. Me yhdessä arvopohjaisesti kurkotamme kohti laadukasta asiakaspalvelukokemusta.

Janne Lipponen, Jari Karjalainen, Antti Pehkonen ja JP Savolainen

Me MakeMindilla olemme innoissamme tilAikan kanssa tehtävästä yhteistyöstä, sillä entisinä jalkapalloilijoina meille on erityisen lähellä sydäntä päästä kehittämään kokonaisvaltaisesti niin jalkapalloilijoita kuin heidän kanssaan työskenteleviä tahoja. On ollut hienoa aloittaa työskentely kokeneiden valmennusalan ammattilaisten kanssa sekä päästä ideoimaan yhteistyössä, kuinka voisimme osaltamme yhdessä kehittää jalkapallon parissa toimivia yksilöitä ja yhteisöjä kohti heidän omia unelmiaan ja tavoitteitaan. 

Koemme, että meidän ja tilAika:n arvomaailmat kohtaavat, jonka vuoksi uskomme, että yhteistyöstä tulee molemmille osapuolille hedelmällinen ja saumaton. Voimme oppia toisiltamme paljon sekä täydentää molempien substanssiosaamista tuoden yhteistyöhön toisenlaista ammattitaitoa sekä erilaisia näkökulmia. Yhteistyömme myös tarjoaa hienon, ainutlaatuisen ja helpon mahdollisuuden seuroille ja joukkueille hankkia kokonaisvaltaista koulutusta ja valmennusta tukemaan heidän arjen työtään.

Anna Auvinen ja Laura Hyvönen

Edellinen
Edellinen

tilAika Pirkanmaa aloittaa!

Seuraava
Seuraava

Koulutusta Varkaudessa