Riven leirit jatkuivat Turun urheilupuistossa

Olipa todella upea paikka vetää Riven junnuleiri helteisessä säässä, Turun urheilupuiston yläkentällä keskiviikosta torstaihin. Luonnonkaunis stadionin ympäristö loi rauhallisen harjoitteluympäristön ja niinpä juniorit intoutuivat huimiin suorituksiin pienryhmätreeneissämme ja peliosuuksissa.

”Todella upeat fiilikset jäi taas näistä junioreiden heinäkuun futisleireistä. Nuorten jalkapalloilijoiden valmentaminen on aina ollut minulle mieluisaa toimintaa, ja leirien treeni-ilon lisäksi olemme mielestäni onnistuneet myös hyvin leirien ammattivalmentajien kanssa pelaajien pelikäsityksen kehittämisessä jokaiselle ikäluokalle sopivalla tavalla”, kehuu Rive pelaajien keskittynyttä ja energistä harjoittelua.

”Haluan esittää suuret kiitokset pelaajille ja vanhemmille osallistumisesta, ja lukuisille yhteistyökumppaneille Vesileppiksen ja Turun leirien tukemisesta,” kiittelee Rive.

Ja olipa hauskaa, että Helmareiden päävalmentaja Marko Saloranta tuli yläkentälle vetämään omia treenejään ja vieraili samalla leiritapahtumassamme; saimme otettua yhteiskuvan päävalmentajistamme.

Edellinen
Edellinen

TilAika Pohjois-Pohjanmaa starttaa toiminnan

Seuraava
Seuraava

Riven Vesileppis-leiri sai taas juniorit liikkeelle